ΠροφίλΑρχική Προφίλ Υπηρεσίες Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία
Η Apolimansis Apentomosis ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 2007 παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε όλη την Eλλάδα. Σε πρώτο στάδιο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στον τομέα υγειονομικών υπηρεσιών κτιρίων, πολυκατοικιών εταιριών, δημοσίων οργανισμών (Νοσοκομεία, Στρατόπεδα, Δημόσιες Υπηρεσίες) κλπ. Στη συνέχεια δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα της διαχείρισης και της τεχνικής υποστήριξης κτιριών. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και λόγο της συνέπειας, της οργάνωσης  και της υπευθυνότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες αναπτύξαμε ταχύτατα ένα μεγάλο φάσμα πελατολογίου.

 

Βασιζόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας αναπτύξαμε την κατάλληλη υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό θέτοντας έτσι ως κυρίαρχο στόχο μας τη διαρκή και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Φιλοσοφία

Στην Αpolimansis Apentomosis έχουμε ως κύριο στόχο την απόλυτη και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο φροντίζουμε η κάθε μας συνεργασία να διακρίνεται από όλες εκείνες τις αρχές που διασφαλίζουν την εχεμύθεια, την υπευθυνότητα, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Επίσης, έχουμε επιτύχει τη διαμόρφωση των τιμών μας σε λογικά επίπεδα μειώνοντας τα έξοδα της κάθε εφαρμογής αφού προηγείται λεπτομερής μελέτη του προβλήματος ώστε να γίνεται εφαρμογή όπου υπάρχει ανάγκη.

 

Είμαστε πάντα πρόθυμοι για να συζητήσουμε τα προβλήματά σας και να βρούμε μαζί τη λύση τους.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές μας είναι ασφαλή, δεν ερεθίζουν το δέρμα και τα μάτια και έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά. Τονίζεται δε ότι συνοδεύονται από δεδομένα ασφαλείας ιδιαίτερα σημαντικό κυρίως στις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν συστήματα HACCP.


Ταυτότητα
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

ΔΑΡΔΑΒΕΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Πτυχιούχος Δημόσιας Υγιεινής
Υγιεινολόγος

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ:
ΖΕΚΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων